Jump to content

Soundinstaller

c4Forums Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Soundinstaller

    New Apple TV 4

    http://www.ebay.com/itm/Tendak-4K-x-2K-HDMI-to-HDMI-and-Optical-TOSLINK-SPDIF-3-5mm-Stereo-Audio-Extra-/281998843647?hash=item41a870deff
  2. Soundinstaller

    EA1 won't access navigator on tv

    Not a lot of information from you, but the first thing I would check is the bindings. Do you have the controller's HDMI output bound to the correct input of your AV receiver (or TV)?
  3. Running 2.8.1 System has been stable for three months since the install. Now my client is complaining that the SR260s are randomly falling offline. (only zigbee in project) When I remote login, I noticed that Zigbee Server, which is running on the same controller running Director, is red showing "not addressed" in Network Tools/IP Network. Everything else is green and online. Anyone run into this and have a remedy (other than re-identifying the controller) that I can do remotely? Thanks
  4. On site right now trying to solve a problem. All three HC250 controlled systems in the house are non-operational. The main HC250 controller, running 2.8, appears on the network (although it does not respond when I ping it), and the IP address can be seen when I choose local system in Composer, but when I try to connect I get this message: "Could not connect to Director/Broker at 192.168.1.181 Director status: disconnected Broker to Director status: Exception: Error reading JToken form JsonReader. Path", line 0, position 0. Broker status disconnected" I have tried resetting by holding down the ID button and powering up the unit. Holding down the ID button until I get three blue lights. No go. Also, when I cycle the power on the controller, the NIC port lights won't light up and blink until I unplug and plug back in the network cable. Does anyone have any suggestions?
×