Sprinky216

c4Forums Member
  • Content count

    41
  • Joined

  • Last visited

About Sprinky216

  • Rank
    Control4 End User

Profile Information

  • Location
    Appleton, WI
  1. No other controllers have issues and yes, audio comes from the C4 amp.
  2. How do I figure that out?
  3. When I play music via my phone and select the sharebridge as the source only one speaker works. If I select any other source, (Apple Airport) both speakers work and everything is good to go. I can't find a "balance" type of setting anywhere to check. Again this is only an issue with sharebridge and with every sharebridge in every room. Thanks, Ryan
  4. I have the 8 zone amp and the input is plugged into number 7. I have the audio sensing turned on, and when it does I programmed it to select the amp and to choose the Dot as the audio source. Problem is, it never does it, and I'm not sure what to do next. If I manually select the Dot from the remote the audio is playing over the speakers, but it won't do it by itself.
  5. Hi, I have a Dot in my kitchen and I've run the RCA cable to my basement when I have the C4 amp. I've plugged in the RCA to input 7 and it has been binded. I have speakers in the kitchen that are also run to the C4 amp. The question is, when I ask Alexia a question, how do I get the audio to play on the kitchen speakers and only the kitchen speakers? Basically anytime I ask Alexia something I want it answered over the kitchen speaker. I understand that if I play music, I can add the Dot to other rooms as a source to hear the audio. Thanks in advance, Ryan
  6. Just wondering if anyone is working on a driver for the Blink security camera systems. Thanks!
  7. Solved, thanks! I don't know how to delete the topic. 😐
  8. Hi everyone, Over the last couple days now when we were watching TV I noticed that my receiver attached to the HC300 would all of a sudden turn up the volume on its own. Thing is, it maxes the volume and doesn't stop trying to max the volume. I can see the IR flashing and trying to turn the volume up. I have to pull the plug on the IR to get it to stop. I wait an hour or so and plug it back in, again within an hour it does the same thing. I've rebooted the whole system and the 300, I've also refreshed the navs. Okay, what is going on and how do I fix this? Thanks, Ryan
  9. Hi everyone, Over the last couple days now when we were watching TV I noticed that my receiver attached to the HC300 would all of a sudden turn up the volume on its own. Thing is, it maxes the volume and doesn't stop trying to max the volume. I can see the IR flashing and trying to turn the volume up. I have to pull the plug on the IR to get it to stop. I wait an hour or so and plug it back in, again within an hour it does the same thing. I've rebooted the whole system and the 300, I've also refreshed the navs. Okay, what is going on and how do I fix this? Thanks, Ryan
  10. Under address assignment in my router, the following have static address: AppleTV HC-200
  11. I did the scan and it does have an IP on the network (the 250) it also has a MAC address. I accessed my ATT router and want to know do I leave enable firewall for the 250 or disable?
  12. I will get with my installer today and get the answers to these question. Thanks so much!
  13. I'm not sure what managed or unmanaged means. Also I believe my installer said the 250 is not static. I will run that scan tonight.