Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'unifi'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Discussions
    • General Control4 Discussion
    • Troubleshooting, Workarounds, & Bugs
    • Question & Answer
    • Push the Envelope
    • Programming with Composer
    • Best Practices
    • c4Forums.com Site Discussions
    • Just Released / In the News
    • Wishlist
    • Showcase
    • Career Posting
    • Looking For An Integrator?
  • Driver & File Resources
    • File Library
    • Driver Discussion
    • Driver Requests
  • Hardware
    • Control4 Hardware
    • Third Party Hardware
    • Wanted / For Sale
  • Software
    • Control4 Software
    • Third Party Software

Categories

  • Drivers
  • Documents

Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.


Found 4 results

  1. So we will be developing driver for the UniFi line of Network gear from Ubiquiti, we already have a number of ideas on the drawing board, but if anyone has suggestions for cool and interesting features feel free to let us know here, or on our Facebook page. https://www.facebook.com/annex4/ There is no timeline yet but once we have more information we can share you can be sure we will post here.
  2. I have tried dozens of Hidef cameras and find the simplest to use with their own NVR is ubiquiti. The stuff is great especially after several firmware revisions. Ubiquiti has the capability of having third party vendors communicate with their system. Has anyone created a seamless driver to make this happen?
  3. RTSP Stream to C4?

    Hi, I'm about to test a Unifi video camera with Control4. The problem with this is of course there is no driver for this camera. But if I use their NVR so I can get a RTSP stream. The problem is that I have not found any driver can handle RTSP. I can get out RTSP the power on to VLC and where it works well. Does anyone know if there is such a driver. Hope someone has a solution to this thread. Greetings Niclas
  4. Hi, I have got an issue with combination of Luxul router ABR-4400 and UNiFi WAP, AP pro. I just can not make WAPs working. We have a Shaw gateway (modem and router) I connected to Luxul's WAN, Luxul LAN port connected to the Luxul switch, WAP connected to switch, I can not make it working. But if I'm connecting WAPs directly to the gateway, no problems, getting it just by the way. Does any body know anything about that issue? As well I wanted to ask some recommendation. if not UNiFi, which WAPs better to use? (Dual bend, PoE) Thanks.
×