Jump to content

khillyard

c4Forums Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About khillyard

  • Rank
    New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Just purchased the Sharp 60LE835U. I am having a bit of a problem with IP Control. The TV is set to a static IP address and when the TV was first added it worked great with the C4 the first night I had it. Since then, it appears as if the IP Control keeps dropping off of the network. If I look at the advanced properties for the TV in Composer, "Connected To Network" sporadically moves from True to False. Anytime the "Connected To Network" field is set to Flase, I am still able to access the Web apps so it appears to me that it is just an issue with IP control. I could be completely wrong about this thoug. My C4 setup consists of one 300 and one 200. I was just wondering if anyone else has seen any problems with this TV and IP Control or if anyone has any suggestions on what I can do in order to make this more stable. Thanks as always for the help.
  2. I reversed the Contact and the Relay on the 300 and everything is working like a charm!!!! Thanks again Henniae!! I don't think I would have ever figured that out without your help.
  3. Thanks for the response Henniae!! So if I understand correctly, I have the GE contact hooked up to the wrong spot on the 300. I should have the GE contact hooked up to the contact ports and the garage door opener setup to the relay ports. Is that correct? I am getting so confused with this. Thanks heavens for this board. In the 3 ports in the contact switch there is 12V, SIG and GRD. I have 2 wires of a Cat5 going to the 300. What ports in the contact switch should I be using. Thanks so much again for the response.
  4. Newbie here. Have been reading for awhile and I have learned so much from everyone on here. I am in the process of setting my garage door up for use with C4. I have all my wiring run and my hardware installed. I am using a Marantec 4500 garage door opener, GE 2317A magnetic contact, and the HC300. I have Cat5 run between the 300 and the garage door opener and Cat5 run from the 300 to the GE contact. From the GE to the 300 I have the red wire (NC) connected to the NC relay on the 300 I have the black wire (Common) connected to the COM relay on the 300 I am having a problem understanding the wiring from the garage door opener to the 300 I have connected two wires to ports 3 and 4 in the garage door opener which are shared with wall mount garage door control. I don't understand which contacts to use on the 300. Any help at all would be greatly appreciated. If anything else looks wrong please let me know as well. I am pretty new to C4 but I am really enjoying it!!!! Thanks!
×
×
  • Create New...