Jump to content

bbassinger

c4Forums Member
  • Content Count

    94
  • Joined

  • Last visited

About bbassinger

  • Rank
    Control4 End User

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Does it show it is connected to your mymovies server? One time a long time ago, I had to delete the virtual storage drive and create a new one. After doing that, the driver was able connect again.
  2. To get past the timeout, I just remove the title from mymovies. No need to delete the actual movie file. I’ll change the title source and data inside mymovies to a different version of the title or sometimes add the title back in manually.
  3. MyMovies collection management driver loses connection with the server anytime director restarts. It will sync with the server and update C4 Movies listings until a restart or power cycle of the main controller. The only way to fix it to sync again is to “Rebuild” the database through the c4 driver. With a almost a couple thousand iso files, that takes a while to do. I’m about to make the upgrade to OS3, so hopefully that fixes it. Anybody else with this? I also have the “timeout” issue on some titles, but can get around that.
  4. When mine stopped adding all titles and skipping some, I “cleared collection” through mymovies. Deleted and uninstalled everything in computer and in composer and started from scratch on mymovies 5. With about 1000 actual discs and several hundred movies recorded through TiVo, this was a pain to redo. EVERYTHING is lost and must be rescanned and reupdated. This is what Control4 tech support told me to do. Shortly after this is when the disconnects started. I would love to not have to rebuild the database through composer every time I change or update the programming or upgrade to new os. It still gets the timeouts and I haven’t left one in mymovies to see if it will eventually find it. If I add it in immediately, the timeout message is displayed over and over in LUA and I’d rather see “no updates required” or whatever it says when all is well.
  5. I was told to upgrade to 5 to avoid this issue a while back. I’ve completely deleted the mymovies database and started over and that helped but I still have a few titles that mess up during import and cause the timeout. I delete them and it continues on. For about the past two years, I have an issue where c4 cannot reconnect to the mymovies server after director restarts. Whether by power outage, reset, or update. I have to rebuild database through c4 and it instantly connects and rebuilds but it is such a pain and time consuming to monitor when titles “timeout” I don’t do it anymore.
  6. AVocation 8x8 component and audio matrix. 10” v2 Portable Touchscreens. I have 3 of these with two docks. I can load whatever version OS you need. Lutron MRF2-6ANS wireless switches x2 Hc200 with power supply Make offers.
  7. Selling my hc800 with licenses. Includes rack ears. The face does have minor marks on it as well as a Dymo label. Comes with rack ears and power supply $400.00?
  8. I'm using Alan's rs232 driver but can test if needed. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Thanks for the update Alan! I was able to program a double tap of the info key to bring up the extended info so now I don't have to program another key. Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. I updated the driver and it is available for use as a custom button, but I can not find it under programming to execute. Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...