Jump to content

JEC

c4Forums Member
  • Content Count

    84
  • Joined

  • Last visited

About JEC

  • Rank
    Control4 End User

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

2,656 profile views
  1. Are you using a 3rd party driver for BI? Thx. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Would be great if they had Infuse for Android... Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Yup. 2 channel. Understanding 5.1 Not eq 2... I previously used an old Apple TV with Plex and had no issue. It happens on all media. I have toggled audio HDMI pass through on/off and has no effect. I found some forums that point to a Plex / android issue that causes the problem. Shame on me for upgrading to a 4K player. Lol. Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Hello all. I moved my Nvidia shield over to a LU642 matrix that then uses a Control4 amp to run 2 channel audio in my bedroom. Everything works perfect with the exception of Plex. All audio seems to loose the center Chanel and I cant hear vocals. Kodi works fine with the same media and so does KodiPlexConnect. I am almost resigned that this is a Plex issue but wanted to see if anyone else had come across this. I do have the zone locking enabled since it is a 4K tv. Thanks! Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Thank you so much! I bet it happened when the NEST drivers where changed. I will ask to have those "re-bound". Appreciate your offer to help.
  6. I recall at one point my comfort menu icon use to display a temperature of a selected thermostat. Mine have all changed to an up/down arrow. Am I missing something? Or is there a way to set the icon back to a temperature for a room? Thanks!
  7. I have that balun and found HDMI Audio flaky from my LG. I changed it to to take optical from the tv and send back to the receiver via the dip switches - works perfectly. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Nope - get the exact same behavior. Works perfect on the App and in Composter - but only still image on the T3.
  9. I have the exact same problem - static images on T3. I switched to the generic camera driver and still only get a still image. I even lowered resolution to 480. I attached an image of my URLs and settings. I did edit the driver so that H264 goes over HTTP vs RTSP (it was just a setting in the XML file).
  10. Thanks for the response! I reached out to PAL and they gave a similar answer... so seems only option. Question though... how did you run the rgb wire outdoors? Did you use conduit or a outdoor rated cable? Thanks! Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Hi WhyPhy! Did you get a chance to test out the sowilo lights? They look good for my application. Thanks. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Does anyone know if the Pal ColorTouch system for pool lighting can be integrated with C4? Thanks! http://pallightingusa.com/product-detail-overview/?id=MTE5 pcr5inst.pdf
  13. Sorry off topic... but can that be added to the c4 ds2 version? Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. Use Ryan’s web event driver and then create a web action on the blue iris side. Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. Sounds like you are stuck where I am. I was originally looking at the flex fire line but was concerned about the price for a brand/manufacturer I know nothing about. https://www.flexfireleds.com/rgb-color-changing-strip-light/outdoor-ip65-RGBW-LED-strip-light Sent from my iPad using Tapatalk
×
×
  • Create New...