Jump to content

Rob Brun

c4Forums Member
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About Rob Brun

  • Rank
    Control4 End User

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Yes, I can connect to the controller with system manager. All of the interfaces work as well, it's just that Composer won't connect.
  2. Yes, updated Composer Pro as well. Updated on site, can still use System Manager. Thanks
  3. Just updated to 3.1.1 and now Composer Pro cannot connect to the director. Any help would be appreciated.
  4. The solution was to rename the trigger and rediscover everything.
  5. Yes, it turns out that only 1 of 4 triggers is not working. I have looked at everything I can think of on that trigger and just can't figure it out. It is a pretty simples trigger, Turn Living Room off/on. It turns off a lamp and the TV. Thanks
  6. I've upgraded to v180 and still have the same problem. Thanks
  7. Just noticed when I look at the LUA, I am seeing "Encrypted Driver or Execute Not Allowed"
  8. Composer 2.10.5, Build 554601-res Director version: 2.10.5.554707-res Oct 12 2018 12:11:15
  9. I am having a problem with the Epic Amazon Echo driver. I get the response "Sorry, Provider is having trouble." I have checked all of the IP addresses and rebooted the Echos. Not sure what to do next. Thanks
  10. Is anyone using this switch? I can not get the learned codes to work with my C4 system. https://www.amazon.com/gp/product/B06WV5YJ6H/ref=oh_aui_detailpage_o06_s00?ie=UTF8&psc=1 Thanks
×
×
  • Create New...