Jump to content
c4forums | The Control4 Community

Rob21

c4Forums Member
  • Content Count

    104
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rob21

  1. The only thing keeping me from switching to the zigbee module is Auto Unlock. I’ve been trying to find an alternative that would work with the zigbee module but I haven’t found anything. Open to any ideas!
  2. I contacted the driver central help desk (thanks for the idea @msgreenf). They got back to me in less than an hour and sent me the latest unreleased version for the driver. I was on version 2007 and they sent me version 2009. Problem solved!
  3. My august lock integration is "broken" again. The lock status does not change in control4 so C4 thinks that it its always locked. When I try to unlock it from C4 the lock does unlock but C4 still shows that it is locked (because of this C4 only sends the unlock command and I can't send the lock command). This has happened to me in the past and it usually fixes itself after a couple of days but I am wondering if anyone else has experienced something like this.
  4. I know this doesn’t really help but I just wanted to add that I’ve had the same problem just with Pandora in the past. I’ve also looked through all of the forums when I was having the problem and I was in the same spot as you. I haven’t had the problem in a few months now and my guess is a software update fixed it.
  5. Could the control4 apple be downloaded directly from the Mac app store on the M1 Macs or is it one of the apps that need a workaround to download?
  6. Sorry to bring back this old topic but I am having the same problem with my system slowing down over time and needing a reboot. How can I pinpoint the possible problematic driver exactly?
  7. This might be a stupid question, but if you connect a heated towel rack to a light switch is it possible to change the "property" of the switch in control4 so that it doesn't come up as a light? I was thinking of doing this but I want to know if I would be able to change the icon so that it looks like something other than a light bulb in control4. Please let me know if this is possible.
  8. Are there any downsides to having smart tint instead of blinds? Someone mentioned something about cold weather earlier. Just trying to find out more about the product.
  9. I've had a problem where my controllers "slow down" over time. A reboot fixes this but I would love to get to the bottom of what is going on. Do you think this could help me?
  10. Same thing happened to me. This could definitely just be a coincidence but I opened the intercom app on my phone and then rung it from the doorbell or one of my t3s. The call went through in the app and when I closed it it continued to work.
  11. That’s a great idea. Does it track properly in c4? What’s the name of the driver?
  12. Also, do you have any Lutron controlled fans in your project? My fans do not track properly either.
  13. I have the same issue. I haven't gotten around to trying this yet, but many people say it is promising. https://drivercentral.io/platforms/control4-drivers/blinds-shades/lutron/ Please let me know if you decide to give it a try.
  14. Did you just have your dealer fix it every time it happened?
  15. I don't see how that would be expected behavior. I am on the latest OS and I don't have to answer the call to see the picture.
  16. @booch Looks great. What enclosure/rack did you use?
  17. Thanks for the tip. Did the problem just go away on its own?
  18. I’m on the latest OS 3.2.1 Thanks for the tip I’ll run it by my dealer.
  19. Thanks for the input. How could I find/configure the lease time on the DHCP server?
  20. For the last few weeks my Ea5 has been acting strangely. At random times, the Ea5 output volumes (there are four outputs) change from 100 to 0 resulting in my family not being able to hear the music that is supposed to be playing. My dealer then has to go into composer and manually change the output volumes back to 100. I have had control4 for years and have never had this problem before. If anyone has an idea of why this issue happening and how to fix it please let me know!
  21. Thank you for the input. They are all on the same software and they are all wired. I don’t know if it’s possible but it seems like something is “draining” the ram over time.
  22. Ha thanks but is it normal for the t3s to have to be rebooted to keep them fast? I’m guessing it’s not.
×
×
  • Create New...