Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'safari'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Discussions
    • General Control4 Discussion
    • Troubleshooting, Workarounds, & Bugs
    • Question & Answer
    • Push the Envelope
    • Programming with Composer
    • Best Practices
    • c4Forums.com Site Discussions
    • Just Released / In the News
    • Wishlist
    • Showcase
    • Career Posting
    • Looking For An Integrator?
  • Driver & File Resources
    • File Library
    • Driver Discussion
    • Driver Requests
  • Hardware
    • Control4 Hardware
    • Third Party Hardware
    • Wanted / For Sale
  • Software
    • Control4 Software
    • Third Party Software

Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I received my new iPhone and would like to log in to my summer home to check the tempature. Since my new phone is not on the same wifi, I can't activate the control 4 app. I'm attempting to log in through safari and able to log in but I attempt to connect now, nothing happens except a gray box appears. Intried on my mac, iphone, and pic but no luck.
  2. Most recent posts are showing up twice when browsing. Click on one of them works, clicking on the other results in "Something Went Wrong" message. Sarari 11.0 MacOS 10.13
×
×
  • Create New...