Jump to content
Sign in to follow this  
Matt Falce

1.74 to 2.53

Recommended Posts

Hi, 

Thanks in advance. 

I just upgraded to  2.53. Seemed to go ok. However now I get "system locked , most likely system is upgrading"  fix? 

Also all my switches are flickering. Do I need to identify all of them? 

Remotes are "waiting for network"

How do I use the "ssl" in composer? do I need to have this checked? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Man - I remember that problem but don’t remember the resolution - that was a long time ago! It could be that your switches are all upgrading. There aren’t many firmware upgrades for the switches but I’m confident there was one between the jump you just made. 1.7.4 - that was the last release before Zigbee Pro, right? If so, there’s a process to go to Zigbee Pro but I can’t remember what it involves. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Cyknight said:

No need to go to 1.8.2 as such, but there IS a process that needs to be done to get to ZigBee Pro.

 

Time to find yourself a dealer.

Yes Thank you, I have a call into him. I was hoping to be better prepared when he starts 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's not a overly difficult process in and of itself, though an unprepared update to 2.5.3 may have complicated things, it's just long and slow, and needs to be properly started. (again, easiest if it is done with the proper steps at the starts, in which case the system does most of it automatically).

 

Note that there may not be an issue at all in your system, but my advice is to leave it alone until your dealer has a chance to look at it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/24/2019 at 3:26 PM, Cyknight said:

It's not a overly difficult process in and of itself, though an unprepared update to 2.5.3 may have complicated things, it's just long and slow, and needs to be properly started. (again, easiest if it is done with the proper steps at the starts, in which case the system does most of it automatically).

 

Note that there may not be an issue at all in your system, but my advice is to leave it alone until your dealer has a chance to look at it.

Yes thank you. Still waiting.... I am confident he will fix me soon!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...