Jump to content
Ceej

Ra 2 repeater wont connect

Recommended Posts

The Ra2 repeater is (i believe) set up correctly and on the local network. However it is not showing up in the connections IP network device list. I tried to input the IP in manually and it says offline. Im using the latest Composer OS. Never had an issue before. Anyone else having trouble with this?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see this main repeater using sddp in 2 of my projects. Are you sure it’s on your network and has an IP address ? Test with ping 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

i dont remember there being any specific setup for lutron have you checked the driver documentation to make sure you have all the correct settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If the system was recently updated to the 12.4 firmware, the default logins are deleted. Create a login specifically for Control4, as @mstafford388 suggested. I would do this anyway, even if not on 12.4.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...