Jump to content
c4forums | The Control4 Community

Lutron Default Login


vitali
 Share

Recommended Posts


hi again, got issue with Radio Ra2. for some reason control4 doesn't follow current Lutron Dimmer status. I mean, if I turn on Lutron lights by pressing on dimmer button I can't see any changes in C4 and can't make any scene based on following dimmer status.  

Link to comment
Share on other sites

did it, as well updated C4 driver so now I have repeater version 27 and dimmer version 24, I haven't done lutron integration for long time (we used C4 equipment) so don't exactly remember what is going on with that stuff, as I remember C4 didn't followed scenes status, but loads status... it is new for me.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hi Everyone!

The Lutron/Lutron credentials mentioned by vitali should not be used for RadioRA 2 Telnet integration. Lutron recommends creating a unique Telnet Login by going to Settings>Integration in the RadioRA 2 GUI. There are default credentials available for RadioRA 2 and they are listed on page 29 of our Integration Protocol Guide: http://www.lutron.com/TechnicalDocumentLibrary/040249.pdf

Happy New Year,

Zach

Link to comment
Share on other sites

On 1/3/2018 at 9:46 AM, Zach from Lutron said:

Hi Everyone!

The Lutron/Lutron credentials mentioned by vitali should not be used for RadioRA 2 Telnet integration. Lutron recommends creating a unique Telnet Login by going to Settings>Integration in the RadioRA 2 GUI. There are default credentials available for RadioRA 2 and they are listed on page 29 of our Integration Protocol Guide: http://www.lutron.com/TechnicalDocumentLibrary/040249.pdf

Happy New Year,

Zach

HI Zach, so should we be using telnet credentials to integrate control4 to Radiora ? or the default ? control4 support had us use the default lutron/lutron and we do not get feedback. Thanks

Link to comment
Share on other sites

On ‎1‎/‎4‎/‎2018 at 12:07 PM, Cartnj said:

HI Zach, so should we be using telnet credentials to integrate control4 to Radiora ? or the default ? control4 support had us use the default lutron/lutron and we do not get feedback. Thanks

Cartnj,

The lutron/lutron credentials will not give you the correct feedback. Unique credentials should be created/used, or, the correct default login should be used. The correct default login info is listed on page 29 of this document: http://www.lutron.com/TechnicalDocumentLibrary/040249.pdf

We will also follow-up with C4 support because they should not be recommending lutron/lutron.

-Zach

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...