Jump to content
msgreenf

Amcrest Driver Relased

Recommended Posts

Big update inbound for this driver!

More optimizations around motion detection to make sure it's even more reliable

Ability to contact me for support right from the driver!  (without a dealer)

Debug printout to send me more detailed logs when something doesn't work

Ability to enable and disable recording of video and snapshot on the camera via programming actions

(And one more secret feature that i'm working on with @Joshua Pressnell)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/10/2017 at 3:58 PM, msgreenf said:

Big update inbound for this driver!

More optimizations around motion detection to make sure it's even more reliable

Ability to contact me for support right from the driver!  (without a dealer)

Debug printout to send me more detailed logs when something doesn't work

Ability to enable and disable recording of video and snapshot on the camera via programming actions

(And one more secret feature that i'm working on with @Joshua Pressnell)

Awesome!  When will it be GA?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looking at their IP3M-956E and adding a  IP3M-956.

Can't seem to find a NVR from them that is compatible with both WIFI and POE?

Should I look at Amcrest for recording, or should I look to another brand and configuration?

Not sure, with the cameras listed above, what would be best.

Any help you can provide will be GREATLY appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My C4 installer recently set up a new C4 system for me and was able to get both of my Amcrest cameras - hooked up through the 4108E NVR - to show up on C4. After installation, I installed 2 additional cameras via the NVR (bringing the total to 4), but I can't get them to show up on C4. My C4 system only shows the 2 original cameras. Is there some sort of reset that needs to be done to get the other 2 cameras to show up?

Also, I wanted to confirm (i) the thumbnails on C4 do not work with Amcrest cameras - you have to click thru to the individual camera to see the video feed and (ii) there's no setting to keep the video feed from timing out (TV screen goes blank after about a minute).

Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, pshrop said:

My C4 installer recently set up a new C4 system for me and was able to get both of my Amcrest cameras - hooked up through the 4108E NVR - to show up on C4. After installation, I installed 2 additional cameras via the NVR (bringing the total to 4), but I can't get them to show up on C4. My C4 system only shows the 2 original cameras. Is there some sort of reset that needs to be done to get the other 2 cameras to show up?

Also, I wanted to confirm (i) the thumbnails on C4 do not work with Amcrest cameras - you have to click thru to the individual camera to see the video feed and (ii) there's no setting to keep the video feed from timing out (TV screen goes blank after about a minute).

Thank you!

Hi Patrick,

I have emailed you back to help you with your support query.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×